مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عج) در روسیه ادامه دارد

مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عج) در روسیه ادامه دارد

به گزارش علی دارابی خبرنگار سرویس بین الملل از مسکو؛ مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عج) که از دو روز پیش در حسینیه‌ها و مساجد پایتخت و مناطق شیعه نشین روسیه، از جمله در شهر دربند آغاز شده، همچنان ادامه دارد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







صد‌ها تن از دوستداران و محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام، از جمله شیعیان آذری، افغانی، ایرانی و عراقی ساکن پایتخت روسیه، با حضور در مرکز اسلامی، مسجد خاتم‌الانبیاء، حسینیه حضرت فاطمه زهرا (س) و مسجد شیعیان، دست به دعا برداشتند و از خدای متعال، ظهور حضرت حجت (عج) و برچیده شدن سایه ظلم و ستم از جهان را مسئلت کردند.

حجت الاسلام اکبری جدی رئیس مرکز اسلامی مسکو در جمع دوستدارن خاندان رسالت با اشاره به ویژگی‌های دوران ظهور گفت: تشیع در سراسر جهان با چند نشانه مهم، از جمله عاشورا و انتطار ظهور شناخته می‌شود و در این بین مولود امام عصر (عج) برای شیعیان نمادی بسیار در باور‌ها و اعتقاداتشان است.

نیزامی باغلاروف رئیس جمعیت اهل بیت مسکو نیز در گفتگو با دهکده خبر گفت: میلاد، ولی عصر (عج) برای همه شیعیان و دوستداران خاندان عصمت عیدی بزرگ و ارزشمند است.

فامیل جعفراوف، رئیس سازمان دینی شیعیان مسکو نیز گفت: شیعیان و‌منتظران ظهور، در جای جای جهان امیدوارند شاهد فرج امام زمان در یکی از همین نیمه‌های شعبان باشند.

اخلاقی، شهروند افغانی ساکن مسکو نیز با اشاره به اهمیت انتظار در دوران کنونی گفت: همه برنامه‌ها و مراسم افغانی‌های ساکن روسیه در نیمه شعبان خلاصه می‌شود.

اقامه نماز جماعت، مولودی خوانی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (عج) و پخش نقل و شیرینی از بخش‌های مختلف این مراسم بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2